PGMall - Malaysia #1 Online Shopping Platform

PGMall merupakan platform beli belah di bawah rangkaian PG Group dengan rangkaian produk terluas seperti fesyen, peralatan rumah, barangan runcit, dan banyak lagi tersedia di PGMall | Pengalaman Membeli-belah Terbaik & Kongsi Dengan Rakan & Dapatkan CWallet Dengan Rakan!

Berbeza dengan platform online shopping lain, PG Mall memperkenalkan konsep consumerchant di mana anda boleh menukar perbelanjaan kepada pendapatan.

PG Mall menyediakan pelbagai jenis produk keperluan dengan harga berpatutan dan lebih menarik, pelbagai tawaran diskaun dan voucer penjimatan.

Setiap ahli Public Gold yang berdaftar boleh log masuk ke akaun PG Mall menggunakan username dan password yang sama seperti akaun Public Gold.

Cara Menggunakan Kupon Diskaun

Step 1 : Login akaun PG Mall anda dan klik pada promosi yang ditunjukkan pada banner.

Step 2 : Klik Claim pada kupon yang ditawarkan. Kemudian, pilih produk yang ingin dibeli.

Step 3 : Semasa ingin membuat pengesahan harga, klik select coupon pada ruangan PG Mall Coupon.

Step 4 : Pilih coupon yang anda ingin gunakan dan harga perlu dibayar selepas diskaun akan ditunjukkan.

Step 5 : Teruskan dengan pembayaran dan tunggu produk yang anda inginkan sampai ke rumah.

Cash Voucher Shake The World

Sebagai pengguna PG Mall, anda boleh menggunakan aplikasi PG Mall yang boleh didownload ke telefon anda, dan anda berpeluang menerima cash voucher yang akan dimasukkan ke dalam C-wallet anda bagi tujuan membeli belah.

Caranya mudah, hanya klik ikon Shake The World yang terdapat pada aplikasi PG Mall anda dan goncangkan telefon anda dan anda berpeluang menerima voucher C-wallet dari RM0.10 sehingga RM5.00 secara percuma.

Life Time Cashback

Selain dari tawaran kupon diskaun, PG Mall juga menawarkan pulangan tunai atau cashback kepada semua pengguna PG Mall setiap kali anda membeli belah di PG Mall.

Setiap kali anda berbelanja di PG Mall, anda akan menerima pulangan tunai 0.5% dari jumlah pembelian anda dan pulangan tunai ini akan dikumpulkan dan dimasukkan ke dalam C-wallet anda pada 25 hari bulan berikutnya.

Antara Kedai-Kedai Terkenal di PG Mall

Watsons Malaysia  • Pembekal produk kesihatan, ubat dan farmasi

Hubungi Saya

Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa

Master Dealer Public Gold (PG00149040)

Call / Whatsapp

60137138055

Follow & Like

Ebook Percuma >>